sunnuntai 4. maaliskuuta 2018

Terapiayhdistys Sateenkaari ry 20 vuotta

Vuonna 2017 oli aika viettää Sateenkaaren 20-vuotisjuhlaa. Vuoden päätapahtuma 20 v Juhlaseminaari järjestettiin yli sadalle kutsuvieraalle 7.9.2017 Turun Forum Marinumissa iltatilaisuutena.Tilaisuuden avasivat yhdistyksen puheenjohtaja Ulla Salon, toiminnasta vastaavan johtajan Eija Tikakosken ja Camilla Wennströmin tervetuliaissanat. Juhlapuhujaksi kutsuttu emeritaprofessori Liisa Keltikangas-Järvinen piti liikuttavan ja mieliinpainuvan luennon. Sateenkaaren historiaa, yhdistyksen perustajajäseniä, kunniajäseniä ja nykyistä henkilökuntaa esiteltiin kronologisen kuvakavalkadin muodossa. Tilaisuudessa oli myös musiikkia ja mielikuvia lasten maailmasta. Suuret kiitokset Liisa Keltikangas-Järviselle, osallistuneille, järjestelyistä vastanneille ja Forum Marinumin avuliaalle henkilökunnalle! Kiitämme myös runsaista huomionosoituksista, jotka käytetään kokonaisuudessaan loppukeväällä 2018 järjestettävään 20 v -asiakastapahtumaan Seikkailupuistossa.
Juhlaillan kruunasi coctailtilaisuus. Studio Brahen valokuvaaja Ari Peuhu valokuvasi kaikki osallistujat punaisella matolla gaalatyyliin.


Terapia-asema Sateenkaaren henkilökunta.Juhlavat puheterapeutit...
... fysioterapeutit...

                                               
                                                                ...ja toimintaterapeutit.

Turun yötaivas sai vielä illan päätteeksi kuulla iloiset eläköön-huudot. Eläköön Terapiayhdistys Sateenkaari ry ja yhteiset vuodet!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.